tala fou

O le maualuga o le vevela faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma faʻamau faʻapipiʻi masani e aofia i se vaega tuʻufaʻatasia, o mea faʻapitoa e tutusa, ae o uiga faʻapitoa, faʻaoga ma tau, ma isi mea o loʻo i ai le uiga o le eseesega.Ma o le tele lava o taimi o le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi masani e le suitulaga i le maualuga o le vevela, o le a la le eseesega i le va o le vevela maualuga ma le lipine masani?

High-Temperature-Tape.jpg

1, E ese le faatinoga o le vevela maualuga

O le lipine maualuga maualuga e maualuga le vevela, e tusa lava pe oʻo i le 260 ° C le siosiomaga faʻaogaina, e mafai lava ona faʻaaogaina, ae o le mea faʻapipiʻi masani e mafai ona faʻaaogaina i le vevela masani i totonu, o le faʻaogaina o le vevela e ono lamatia, ma le leiloa o le pipii muamua.

2, Taimi tetee vevela eseese

E mafai ona tumau pea le lipine fa'alelei maualuga i totonu o siosiomaga vevela maualuga mo se taimi umi ona o ona uiga.Ae o le masking masani e mafai ona tumau mo ni nai minute i le maualuga o le vevela, o lea e iai se eseesega manino i le taimi e teteʻe ai le vevela.

3, Le faʻaaogaina o taimi eseese

O le lalelei masani masani e faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai le ausilali, e pei o le suʻi fale, poʻo le paʻu tile, ma isi mea. fesoasoani faagaioiga.

4, fusibility eseese

O masani Amerika masking lipine i le maualuga-vevela gaioiga, e foliga mai e faʻamaʻi faʻamaʻi, o lona uiga, i le aluga o taimi o le a solo.Ae o le maualuga-vevela American masking tape e malosi tele le tetee i le liusuavai, e fetaui lelei mo le siosiomaga maualuga.


Taimi meli: Oke-16-2023