tala fou

O le Stretch Film o loʻo faʻaaogaina nei i le tele o matata eseese, e pei o mea tau eletise, vailaʻau, vaega taʻavale, mea e manaʻomia i aso uma, meaʻai ma isi pisinisi, ae o le toʻatele o tagata latou te le iloa lona aoga i le olaga.O le asō, o le a na ona ou faasoa atu ia te oe i le olaga.Ou te faamoemoe o le a fesoasoani i tagata uma.
1. E faigofie ona palapala le masini mamao.Afifi le masini mamao i se ata fa'a'alo'alo ma feula fa'amau i se fa'amago lauulu e fai ai se lavalava lelei e fa'amalo pefu mo le fa'amamago.
2. Fa'apipi'i se vaega o le ata fa'a'alo'alo i le pito i luga o le pusaaisa, sui pe a uma se taimi, e mafai ona e fa'amama le pito i luga o le pusaaisa ma fa'asaoina oe e solo i aso uma.
3. Taofi le faamatalaga.Afifi mea e sili atu ona taua pepa i totonu o le aiga, e pei o le tusi faamaonia o le faauuga, ma isi mea ma ata tifaga, oomi ese le ea malosi, faʻaitiitia le leo, ia le faigofie ona faʻamaʻi ma liliu samasama, ma e mafai ona iloa le ata tifaga manino i le. se tepa, lea e faigofie ona maua: O mea taʻitasi, e pei o tusi pasi, ata faʻauʻu tuʻufaʻatasia, ma isi, e faʻapipiʻi faʻatasi, faʻapipiʻi i totonu o se pepa o le ata tifaga, ona afifi lea i le ata tifaga.
4. Puipui le ufi o laina.Soloia mama le pito i luga o le ufi o le laina, ufiufi i se ata tifaga, ma sui i taimi uma, o lea e le toe manaʻomia ai le soloina o le puipui pito i luga o le faʻamau.
5. O le ata fa'a'alo'alo o le ata sili lea e puipuia ai le keyboard, lea e mafai ona puipuia ai le komipiuta api mai le ogaoga o le ofuina ma loimata o le piano ona o le leai o se ata.

6. Tuu le ata tifaga i totonu o le pusa suauʻu o le faʻamau faʻapipiʻi, ina ia a iai le suauʻu, naʻo le ave i fafo ma lafo ese.


Taimi meli: Aukuso-31-2023