tala fou

Muamua: Faailoaina o le maualuga vevela mumu maualuga vevela masking tape e mafai ona sogisogi i le isu, faatasi ai ma mata e vaai i foliga vaaia, ae ia susulu foi i luga o le afi, e vaai i le toega pe a uma ona susunuina meatotino.E mafai foi ona tofotofoina i lalo o le maualuga o le vevela tulaga, sili atu i le 260 tikeri o le maualuga o le vevela e iloa ai pe leai se faʻaitiitia o le kelu ma isi tulaga.

Lona lua, o le paipa pipii pipii ona vave toso ese, e mafai ona e tosoina le tasi itu o le kelu mai le ala, e mafai ona e vaʻai i le mama ma le manino o le ata muamua.O le mea pito sili ona taua o le vaʻaia lea o le mafiafia o le kelu, pe afai e leai se kelu e toso ese pe togi togitogi, o lenei kelu i le tele o mea leaga, o le kelu e leai se faʻatasi.

High-Temperature-Masking-Tape.jpg

Lona tolu, tele le vai, ua mou ese, i le taimi nei, o lenei lipine muamua malosi pipii ua pa'ū tele, le lagona e mafai ona iloa.O le lanu o le taaiga uma o le lipine lelei e le ese tele mai le lanu o le tosoina ese, aua o le lipine lelei o loʻo i ai se masking malosi tele, e leai se lanu faʻafefe.

Fa, vaai i luga o le lipine, o le lipine na o le maea ai o le slitting i le oloa maeʻa o bubbles, tuʻu i le vaiaso ina ua mavae le bubbles o le a matua soloia, mama tincture kelu lipine lipine luga e lamolemole, e aunoa ma so o se mea papaʻe, fefiloi ma le le mama i totonu. o le lipine o loʻo i ai le tele o faʻasalalauga faʻaletonu o paʻepaʻe paʻepaʻe, faʻatasi ai ma le mamafa o lima e le faʻasalalau, e le tutusa ma bubbles.

Lima, o le filifiliga o le lipine e tatau ona vaʻavaʻai i le lautele o le maualuga o le vevela masking lipine lipine ma le mafiafia o le lipine, o le gaosiga masani o atinaʻe o le faʻapipiʻi pepa faʻapipiʻi e faʻaaogaina i le maualuga maualuga o le paipa pepa, o le tipi tipi e aunoa ma ni fasi pepa. , ma le mafiafia o le paipa pepa i lalo ole 100 mita o le lipine e 3 mm, e sili atu i le 100 mita o le 4-5 mm.

Ono, aua e te lagonaina le viscosity i le lima na o oe, ona o le tulaga mulilua o le lipine i le leai o se fa'asao o le malosi pipii muamua e maualuga tele, e fa'aoga le lipine e faapipii ai le mea ma vave toso ese e va'ai le mana umia. , fa'apipi'i fa'afia ona pa'i atu lea i le lima, e manino lava o le lagona o le fa'aletonu o le pa'u.


Taimi meli: Oke-02-2023