tala fou

Faʻapipiʻi palasitika uta uta uta i le faʻaopoopoga i le aʻafia i mea taua e pei o meafaitino, mamanu teuteu, faʻapea foʻi i lalo o le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi ma tekinolosi afifi, o nei mea e aofia ai le faʻapipiʻiina o le tusi lesona, o le umi o faʻamau, faʻamalosia atili le mea o le pipii, o le tele o le numera o nifo i luga o le caliper, masini afifiina, afifiina, o loʻo faʻapipiʻi vaega e tele, vae pe a maualuga le vevela, o le taimi vevela liusuavai umi e umi, O mea uma e faʻaleleia e faʻaleleia ai le vevesi o vae o le fusipaʻu, lea e mafai ona faʻaaogaina e fua le uta uta o le fusipa'u palasitika.

O le mea lea, pe a tatou faʻatau fusipaʻu palasitika, e tatau ona tatou malamalama i le uta o le fusipaʻu.E iai sona sao i le fa'atauina o fusipa'u palasitika sili ona lelei, ma e mana'omia fo'i ona tatou malamalama i fa'amatalaga 'ese'ese o le fusipa'u palasitika.

O le gaosiga o fusipaʻu palasitika, e masani ona faʻapipiʻi le valve turnover e faʻamalolo ai le malosi lagolago o le fusipaʻu, ona faʻafesoʻotaʻi lea o le tensioner ma le faʻaogaina otometi, pe a le oʻo atu i le 3 sekone le taimi faʻafefiloi, atonu e i ai ni taʻe.

O le tapunia o le paʻu palasitika ma le paʻu palasitika e pei o le sootaga i le va o se peni ma se peni.Plastic packing fusipaʻu e faatatau i se lautele tele, e masani lava ona faasino i PET, PE, PVC ma PP ma isi mea palasitika, ae o le PP e masani ona faʻaaogaina. O lenei ituaiga fusipaʻu palasitika e iai le lelei o le mamafa mama, mausali, faʻafefete ma faigofie ona faʻaoga, ma ua faʻaaogaina lautele.


Taimi meli: Sep-07-2023