tala fou

O le maualuga o le vevela faʻamau faʻamau e fetaui lelei mo pisinisi vali taʻavale, faʻamaufaʻailoga galu, paʻu faʻaesea maualuga.Fa'agata fa'agata fa'amafu vali, capacitors sima ma fa'agasologa o vaega fa'aeletoroni eseese.Ta'avale ma meaafale, faiga fa'apipi'i vali lautele, laupapa PCB vili fa'amau.Ma o le tele o le faʻaaogaina e matua tele lava, o le mafuaʻaga ona o ona tulaga lelei e matua tele, o loʻo lauiloa i tagata faʻatau, o lea, o le a tatou vaʻavaʻai i le filifilia o pepa vevela maualuga o a tomai?

Tape Masking Temperature maualuga.jpg

1, Folafolaga

A filifilia le maualuga o le vevela faʻapipiʻi lipine e mafai ona mataʻituina lona lanu, o le foliga mai o se lanu pepa sili atu le lanu e toniga, o le a leai ni mea leaga i totonu, o se mea e sili atu le maualuga o le vevela vevela, o lona teteʻe o le vevela ma le faʻafefeteina e matua lelei lava, ma o loʻo i ai. o se galuega faapitoa anti-permeability ma faigata.

2, Galuega

O le maualuga o le vevela masking lipine i luga o le galuega tensile ma le malosi tensile, fai se faʻataʻitaʻiga faigofie, pe afai o le lipine pepa i le lima, o le isi vaega ma le isi lima e toso ese, e mafai ona e tilotilo i le vaega o le malosi e talepe i lalo, faigofie. o le a le toso ese, ona o loʻo i ai se galuega tensile malosi e le faigofie ona toso ese, pe afai e mafai ona toso ese vave, ona avea ai ma sui o le tulaga lelei o le lipine pepa e le oo atu i le maosi.

3、Fa'atinoga fa'amau

Tulaga lelei o le maualuga o le vevela faʻapipiʻi lipine, o lona faʻaogaina o le faʻatinoga e matua lelei lava, o le faʻapipiʻiina o le a le pa'ū i le taimi lava e maeʻa ai, o se auala foi e suʻe ai le lelei o le lipine pepa i fafo o le mea faitino, ona vave tuʻu ese lea i taimi uma. vaʻai pe faʻafefea le faʻaogaina o le faʻaogaina o le lipine, o le a leai se suiga.

4, le lelei o le auaunaga a le gaosiga

I le taimi nei, le maualuga o le vevela o lo'o gaosia mea fa'apipi'i tele ma laiti tele, ma fa'apena fo'i le tele o ituaiga eseese, pe a fai i le faagasologa o le filifiliga, o le tele o taimi e iloa ai e le au'aunaga uiga pe fa'atau e tagata fa'atau se mea taua.

O nisi ia o tomai e manaʻomia e faʻatautaia ai i le faagasologa o le filifilia o le maualuga o le vevela masking tape, ou te faʻamoemoe e fesoasoani ia te oe, ina ia mafai ona e filifili i le lelei.


Taimi meli: Oke-25-2023