tala fou

O loʻo i ai i le maualuga o le vevela o loʻo i ai se malosi malosi o le vevela, e ui lava e foliga vaivai ma fetaui le pito i luga, ae tumu i le pipii, o le a le tuua se faailoga, ae o le faʻaaogaina o se taimi umi o le a le faigofie ona paʻu, faʻaaogaina lautele i totonu. so'o se alamanuia.O le mea sili ona lelei o le maualuga o le vevela o le siosiomaga e paʻu ese, o le a le tuʻua ai se faʻailoga kelu.O a la uiga o le maualuga o le vevela fa'amau fa'amau?

Tape Masking Temperature maualuga.jpg

1, maualuga le vevela tetee

O le tele o le siosiomaga o galuega e maualuga le vevela, o le faʻaaogaina o le lipine masani e faigofie ona faʻafefe, e le gata o le manogi e le manaia, ma pe a vavae ese pe aveese, o le a tuʻu ai se faʻailoga mataga, faʻamamaina e matua faʻalavelave.O le lipine maualuga-vevela e mafai ona faʻaogaina i lalo o le vevela maualuga, ae o loʻo faʻatumauina pea ona uluai mea faaletino.

2. Leai se filogia

O le maualuga o le vevela masking lipine e oʻo lava i le maualuga o le vevela, o le a le maua ai soʻo se kasa oona, poʻo le manogi foi, puipuiga o le siosiomaga e sili ona lelei, leai se faʻaleagaina o le siosiomaga lata ane, e mafai ona e mautinoa o le faʻaaogaina.

3、 Lelei fetuutuunai

O lo'o malosi le mea fa'apipi'i le vevela maualuga, ae i le taimi lava e tasi e mafai ona fetu'una'i laulaau e malosi, e le faigofie ona fa'aleagaina, e tusa lava pe saeia, e mafai ona e saeia se fasi tele i le taimi e tasi, e le faigofie ona tago.

4, pipii maualuga

E lelei le faʻapipiʻiina o mea faʻapipiʻi le vevela maualuga, e mafai ona faʻaaogaina soʻo se mea, e mafai lava ona faʻaogaina le siosiomaga maualuga maualuga, o lea o le faʻaaogaina o le tele o taimi.


Taimi meli: Oke-24-2023